"Wellness
at home"

Sanitair

Als je in een warm bad ligt, kun je je hoofd écht even leegmaken. En wanneer je staat te dromen onder de douche, komen de beste ideeën in je op. Bij Broekhuizen Keukens & Sanitair kennen we dat gevoel. We begrijpen ook dat sfeer en comfort voor jou essentieel zijn. Samen realiseren we een badkamer waar je na een drukke dag heerlijk kunt ontspannen.

Van sfeer naar product
Badkamerinspiratie vind je in onze showroom. Ga je voor strakke lijnen, hoogglans materialen en moderne details? Of kies je voor een landelijke stijl met hout, klassieke kranen en een bad op pootjes? Het is helemaal aan jou. Eerst bepalen we de sfeer, daarna kiezen we de producten. Zo kun je gericht keuzes maken. En stel je een badkamer samen die bij jouw wensen past.

Sanitair voor iedereen
Of het nu gaat om een badkamer of toilet, we bieden sanitair van uiteenlopende merken in alle prijsklassen. Het samenstellen en leveren van sanitair vormt onze specialiteit. Voor de montage kun je terecht bij onze vaste partners. Ook is het uiteraard mogelijk om zelf een monteur in te schakelen.